Steltman Juwelier brengt Breguet en Jade naar PAN 2016

Steltman Jade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steltman is dit jaar uiteraard weer aanwezig op de PAN Amsterdam, de beurs voor kunst, antiek & design. De beurs vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 27 november in de Amsterdamse RAI. Ook op onze nieuwe locatie op de beursvloer valt dit jaar weer veel te genieten.

Wij bereiden ons voor op een heuse mijlpaal; in 2017 bestaat ons juweliershuis namelijk 100 jaar! Wij zullen u in de loop van volgend jaar uitgebreid informeren over de geplande activiteiten.

Voor de PAN 2016 hebben wij iets bijzonders in petto. Ons eigen atelier presenteert zoals elk jaar een prachtige handgemaakte collectie; voor dit jaar is de eyecatcher de nieuwe Jade Collection waarin traditie en vakmanschap de boventoon voeren. Van vele in de loop der jaren door onze edelsteenexperts gevonden stukken jade zijn prachtige, unieke juwelen gemaakt in de meest exotische kleuren.

Met gepaste trots licht Steltman Watches een unieke Breguet-collectie uit, met stukken die speciaal voor de PAN naar Nederland zijn gekomen. Naast deze expositie vindt u een representatieve collectie van horlogemerken uit onze winkel op de Plaats: nieuwe modellen maar ook een aantal zeer bijzondere Vintage exemplaren.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op de PAN, van 20 tot en met 27 november, standnummer 47 en deze exclusieve stukken met eigen ogen te komen zien.

Nov 19, 2016 | Posted by in Blog | 0 reacties

Reactie verzenden

Your email address will not be published.

Premium Wordpress Themes by UFO Themes