Trouwringen

De volgende NJC leden zijn geauthoriseerde en officiele dealer van de exclusieve trouwringmerken (in alfabetische volgorde van merk en juwelier):

Merken Omschrijving Leden
Meister:

Meister is opgericht in 1897 en is 1 van de grootste juwelen producenten van Europa. Het Zwitserse merk staat vooral bekend om zijn ruime aanbod in trouwringen, vervaardigd uit verschillende materialen zoals goud en platina. Het familiebedrijf is de enige fabrikant die een eigen gemmologisch laboratorium heeft, waar elke diamant nauwkeurig geïnspecteerd wordt. Elk juweel wordt met de hand gemaakt zodat de excellente kwaliteit en elegantie van de sieraden gewaarborgd blijft.

:

Van Hell Juweliers Apeldoorn, Van Hell Juweliers Amersfoort, Juwelier Ettema, Ace & Dik Juweliers,
Messika:

Messika is een Frans juwelenmerk, opgericht door Valérie Messika in 2005. Het merk staat bekend om het gebruik van diamanten in elk stuk. De sieraden zijn zo vormgegeven dat de kwaliteit, nuances en eigenheid van de diamant het best weergegeven wordt. De ontwerpen zijn licht, vrolijk en minimalistisch zodat de stukken geschikt zijn voor elke dag en comfortabel te dragen zijn.

:

Ace & Dik Juweliers,
Royal Asscher Collection:

Sinds de oprichting in 1854 staat de naam Royal Asscher® synoniem voor ’s werelds mooiste diamanten. Een familiebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring met maar één doel voor ogen: de mooiste, meest bijzondere diamanten en juwelen te produceren. De gepatenteerde Royal Asscher® Cut en de Royal Asscher® Brilliant Cut, behoren tot ’s werelds mooiste slijpvormen en het Royal Asscher® merk staat garant voor vakmanschap, kwaliteit, authenticiteit en excellentie.

:

Ace & Spyer Juweliers, Ace & Dik Juweliers,
Noor:

Noor is een juwelenlijn, onderdeel van Wurster Diamonds en opgericht in 2000. De naam is afgeleid van de legendarische Koh-I-Noor diamant en de achterliggende legende dat diamanten geluk brengen aan de drager. Nieuwe creatieve concepten en het behoud van traditioneel vakmanschap zorgt voor unieke juwelen, die bekend staan om hun tijdloze design, uitstekende afwerking en excellente diamanten.

:

Ace & Spyer Juweliers,
Christian Bauer:

:

Juwelier van Koningsbruggen, Keuvelaar Juweliers en Diamantairs, Van Hell Juweliers Apeldoorn, Van Hell Juweliers Amersfoort, Juwelier van Willegen Den Haag, Juwelier Ettema, Fred Helmer Juwelier, Boermans Juwelier,
Fischer:

:

Van Hell Juweliers Apeldoorn, Van Hell Juweliers Amersfoort,
Furrer Jacot:

:

Van Hell Juweliers Apeldoorn, Van Hell Juweliers Amersfoort, Boermans Juwelier,
Martinshof:

:

Juwelier Ettema,
Aller Spanninga:

:

Juwelier Punte, Juwelier Leusink – van Veen, Keuvelaar Juweliers en Diamantairs, Alexander Juwelier Oegstgeest,
Gerstner:

:

Stockx Juwelier, Juwelier Punte, Juwelier Ettema, Segers Juweliers, Juwelier Piet Schilder,
Saint Maurice:

:

Stockx Juwelier, Juwelier Punte, Juwelier van Willegen Den Haag, Juwelier Piet Schilder, Boermans Juwelier,
Gettmann:

:

Stockx Juwelier, Juwelier Ettema, Juwelier Piet Schilder,
Blumer:

:

Juwelier van Willegen Den Haag, Juwelier Ettema,
Premium Wordpress Themes by UFO Themes