Accessoiremerken

De volgende NJC leden zijn geauthoriseerde en officiele dealer van de luxe accessoiremerken (in alfabetische volgorde van merk en juwelier):

Merken Omschrijving Leden
Montblanc:

Montblanc werd in 1906 in Hamburg opgericht door drie Duitsers en was in beginsel een producent van vulpennen. Ruim 100 jaar later is MontBlanc een alomvattend luxe merk dat naast schrijfwaren ook horloges, lederwaren, sieraden en parfum aanbiedt.

:

Keuvelaar Juweliers en Diamantairs,
SwissKubiK:

Philippe Subilia is de oprichter van het merk SwissKubiK. Het merk ontwerpt watch winders speciaal voor het opwinden van automatische uurwerken. De standaard SwissKubik watch winder is een kubus met een afmeting van 10 centimeter. De SwissKubik is ontworpen en geproduceerd in Genève, de geboorteplaats van de Zwitserse horloge-industrie. De SwissKubiK is gemaakt van de beste materialen zoals aluminium, leer en hout en de mechanische aandrijving samen met een elektronisch bord zorgt voor een vastgesteld aantal rotaties per dag. De state-of-the-art technologie zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur van de SwissKubiK.

:

Juwelier van Koningsbruggen, Keuvelaar Juweliers en Diamantairs, Juwelier C. van de Kerkhof,
Qlocktwo:

:

Van Hell Juweliers Apeldoorn, Alexander Juwelier Oegstgeest,
Premium Wordpress Themes by UFO Themes