Accessoiremerken

De volgende NJC leden zijn geauthoriseerde en officiele dealer van de luxe accessoiremerken (in alfabetische volgorde van merk en juwelier):

Merken Omschrijving Leden
Montblanc:

Montblanc werd in 1906 in Hamburg opgericht door drie Duitsers en was in beginsel een producent van vulpennen. Ruim 100 jaar later is MontBlanc een alomvattend luxe merk dat naast schrijfwaren ook horloges, lederwaren, sieraden en parfum aanbiedt.

:

Keuvelaar Juweliers en Diamantairs, Ace & Dik Juweliers,
Rhein Fils:

Rhein Fils is een Zwitsers lederwarenmerk, met een historie die teruggaat tot 1913. Het merk legt zich toe op het produceren van lederwaren van de hoogste kwaliteit met een exclusief design. Rhein Fils staat voornamelijk bekend om hun uitgebreide collectie horlogebanden maar ontwerpt ook gespen en andere accessoires.

:

Ace & Spyer Juweliers, Ace & Dik Juweliers,
Suigeneric:

Suigeneric is een jong accessoiremerk uit New York, en bestaat sinds 2013. Hun doel is om een fris perspectief te bieden op alledaagse producten. De accessoires worden terug gebracht naar de essentie en vervolgens weer opgebouwd door het gebruik van luxe materialen en patronen waarbij vakmanschap centraal staat. De collectie van het merk bestaat uit t-shirts, horlogebanden, sleutelhangers en hoofddeksels.

:

Ace & Spyer Juweliers, Ace & Dik Juweliers,
SwissKubiK:

Philippe Subilia is de oprichter van het merk SwissKubiK. Het merk ontwerpt watch winders speciaal voor het opwinden van automatische uurwerken. De standaard SwissKubik watch winder is een kubus met een afmeting van 10 centimeter. De SwissKubik is ontworpen en geproduceerd in Genève, de geboorteplaats van de Zwitserse horloge-industrie. De SwissKubiK is gemaakt van de beste materialen zoals aluminium, leer en hout en de mechanische aandrijving samen met een elektronisch bord zorgt voor een vastgesteld aantal rotaties per dag. De state-of-the-art technologie zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur van de SwissKubiK.

:

Juwelier van Koningsbruggen, Keuvelaar Juweliers en Diamantairs, Juwelier C. van de Kerkhof, Ace & Spyer Juweliers, Ace & Dik Juweliers,
TF Est. 1968:

Het Zwitserse merk TF Est. 1968 ontwerpt accessoires geïnspireerd op horloges. De collectie bestaat uit pennen, manchetknopen en lederwaren. De ontwerpen zijn uniek, speels en non-conformistisch en altijd van een hoge kwaliteit.

:

Ace & Spyer Juweliers,
Qlocktwo:

:

Van Hell Juweliers Apeldoorn, Alexander Juwelier Oegstgeest,
Premium Wordpress Themes by UFO Themes