Ace Juweliers lanceert The Ace List – Volume IV

The Ace List - Volume IV by Ace Jewelers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amsterdam, 16 november 2016 – Ace Juweliers lanceert vandaag de vierde editie van The Ace List, een koffietafelboek waar de passie voor horloges, juwelen en luxe centraal staat. Door middel van eigen, unieke fotografie en artikelen biedt The Ace List – Volume IV een fascinerende en eigenzinnige blik op deze bijzondere wereld.

The Ace List – Volume IV

Vandaag, woensdag 16 november 2016, lanceert Ace Juweliers alweer de vierde editie van haar eigen koffietafelboek The Ace List. In dit boek neemt Ace Juweliers de lezer mee in de wondere wereld van horloges, sieraden, diamanten en andere luxe objecten door middel van bijzondere fotografie, artikelen en interviews.

In de vierde editie van The Ace List staat de fotografie centraal. Deze is volledig in eigen beheer gedaan, wat er voor zorgt dat de lezer een uniek beeld krijgt van de horloges, sieraden, merken en mensen die het hart vormen van Ace Juweliers. In bijna twintig verschillende reportages wordt een divers en soms verrassend beeld getoond van een fascinerende wereld vol vakwerk en passie. Ook worden de nieuwe merken Franck Muller, G-Shock, Nomos, MeiraT, Nanis en Pequignet voorgesteld en is er een bijzonder interview met TAG Heuer ambassadeur Max Verstappen opgenomen.

Na maanden van hard werk zijn wij ontzettend trots op de lancering van de The Ace List Volume IV. Deze uitgave bestaat uit 19 verschillende thema’s, plus bijzondere artikelen en interviews, waardoor wij elk van de merken die wij vertegenwoordigen op een bijzondere manier in het voetlicht hebben kunnen plaatsen. Alle fotografie hebben wij in eigen beheer gedaan, zowel in onze studio als op locatie, en wij hopen dat de lezer zich zal laten verrassen en inspireren door de creatieve vrijheid die dit ons bood”, zegt Alon Ben Joseph, CEO van de Ace Jewelers Group.

The Ace List IV [ISBN 9789081922838] is vanaf nu verkrijgbaar via Ace & Dik, Ace & Spyer en online via www.AceJewelers.com . Het boek is ook te vinden op meer dan 3000 hotelkamers in de BeNeLux.

The Ace List

Ace Juweliers lanceerde de eerste Ace List in 2012. De tweede uitgave zag het levenslicht in 2013, de derde in 2015, en nu in 2016 presenteert Ace de vierde editie. Elke Ace List omvat een bijzondere selectie juwelen, horloges, ervaringen en objecten, waarmee Ace door bijzondere fotografie, artikelen en interviews probeert de lezer te inspireren, prikkelen en uit te dagen. De Ace List laat de wereld door de ogen van Ace zien.

Ace Juweliers

De Ace Juweliers van de familie Ben Joseph bestaat uit twee juwelierszaken en een luxe eBoutique. De winkels, Ace & Dik en Ace & Spyer, zijn beiden gevestigd in het centrum van Amsterdam. Beiden hebben een uitgebreide collectie horloges en sieraden van luxe merken als IWC, Nanis, NOMOS, Omega en Bulgari. In 2008 lanceerde Ace Juweliers als eerste Nederlandse juwelier de luxe eBoutique AceJewelers.com, waarmee Ace een omni-channel retail pionier werd. In 2015 én 2016 won Ace Juweliers de Thuiswinkel Award voor beste website in zijn klasse.

Nov 16, 2016 | Posted by in Blog | 0 reacties

Reactie verzenden

Your email address will not be published.

Premium Wordpress Themes by UFO Themes